ЗАЧЛЕНИ СЕ

ЧЛЕНСТВО ЗА ФИЗИЧКИ ЛИЦА

Kако член на МЗЗПР ќе ги имате следниве поволности:

 • пристап до закони (достапни на веб страната на МЗЗПР)
 • пристап до правилници (достапни на веб страната на МЗЗПР)
 • бесплатни обуки организирани од МЗЗПР
 • попуст за котизација за семинари и останати настани организирани од МЗЗПР
 • користење на библиотеката на МЗЗПР
 • предност во деловна соработка за потребите на МЗЗПР
 • Годишна членарина: 500 ден.

ЧЕКОРИ ЗА СТАНУВАЊЕ ЧЛЕН

1. Плаќање на годишната членарина. Пример за пополнување на уплатницата може да погледнете подоле.
2. Пополнување на апликацијата за членство која може да ја преземете на следниов линк.
3. Праќање на апликацијата наkontakt@mzzpr.org.mk
4. Откако вашето членство ќе биде потврдено вие ќе добиете е-меил со вашето корисничко име и лозинка. Со тоа станувате член на МЗЗПР.

ЧЛЕНСТВО ЗА ПРАВНИ ЛИЦА

Оваа категорија содржи два типа на членство:

1. Веб членство и полноправно членство во МЗЗПР што вклучува:

 • банер од Вашата компанија на нашата веб страна
 • пристап до закони (достапни на веб страната на МЗЗПР)
 • пристап до правилници (достапни на веб страната на МЗЗПР)
 • бесплатни обуки организирани од МЗЗПР
 • попуст за котизација за семинари и останати настани организирани од МЗЗПР
 • користење на библиотеката на МЗЗПР
 • предност во деловна соработка за потребите на МЗЗПР
 • Годишна членарина : 12.000 ден.

2. Веб членство и полноправно членство во МЗЗПР што вклучува:

 • пристап до закони (достапни на веб страната на МЗЗПР)
 • пристап до правилници (достапни на веб страната на МЗЗПР)
 • бесплатни обуки организирани од МЗЗПР
 • попуст за котизација за семинари и останати настани организирани од МЗЗПР
 • користење на библиотеката на МЗЗПР
 • предност во деловна соработка за потребите на МЗЗПР
 • Годишна членарина : 6.000 ден.

ЧЕКОРИ ЗА СТАНУВАЊЕ ЧЛЕН

1. Плаќање на годишната членарина. Пример за пополнување на уплатницата може да погледнете подоле.

2. Пополнување на апликацијата за членство која може да ја преземете на следниов линк.
3. Праќање на апликацијата на kontakt@mzzpr.org.mk
4. Откако вашето членство ќе биде потврдено вие ќе добиете е-меил со вашето корисничко име и лозинка. Со тоа станувате член на МЗЗПР.

Hits: 427