Гостување на Славица Јанкова – проект координатор на МЗЗПР на МРТ1

Гостување на Славица Јанкова – проект координатор на МЗЗПР, во утринската програма на Националниот сервис МРТ1. Промовиран е проектот „Зголемување на капацитетите и зајакнување на улогата на регионалните граѓански организации за подобрување на работните услови […]

повеќе

ТОДОР ВЕЉАНОВСКИ

Краток документарен филм за еден од доајените на македонската заштита при работа. Ова видео беше произведено со цел да се портретира неговиот професионален живот и да биде признание за неговите напори да се постават основите […]

повеќе

Димче Исјановски – награда за животно дело

Македонското здружение за заштита при работа ја додели втората награда за животно дело. Престижното признание за Г-дин Димче Исјановски беше доделено во рамките на втората Мегународна конференција за БЗР, која се оддржа во х.Радика- Маврово. […]

повеќе