Димче Исјановски – награда за животно дело

Македонското здружение за заштита при работа ја додели втората награда за животно дело.

Престижното признание за Г-дин Димче Исјановски беше доделено во рамките на втората Мегународна конференција за БЗР, која се оддржа во х.Радика- Маврово.

При доделувањето на наградата, претходеше и краткометражен филн за Г-дин Димче Исјановски кој беше подготвен од МЗЗПР и истиот можете да го погледнете на нашата веб страна.

Views: 86

Posted in Видео.