Барање за прибирање на понуди за организирање на настан

Барање за прибирање на понуди за организирање на настан

МЗЗПР во рамките на проектот “„Зголемување на капацитетите и зајакнување на улогата на регионалните граѓански организации за подобрување на работните услови и дијалог со државните институции” број на договор ГРАНТ NO. 2015/370-380 финансиран од Европска Унија објавува оглас за прибирање на понуди за изнајмување на деловен простор и техничка опрема.

Подетални технички информации и спецификации за барањето се достапни на прикачените пдф документи:

Download this file (Annex 5. 5 - Organization and methodolog.pdf) Annex 5. 5 – Organization and methodolog.pdf
Download this file (Annex 5.1 Service_single_tender_dossier_clean.doc - .pdf) Annex 5.1 Service_single_tender_dossier_clean.doc – .pdf
Download this file (Annex 5.2 - ToR_clean.pdf) Annex 5.2 – ToR_clean.pdf
Download this file (Annex 5.4 Budget_clean.pdf) Annex 5.4 Budget_clean.pdf

Views: 102

Posted in Новости, Огласи.