Повреден работник на гостиварски „Комуналец“

52 годишен работник на гостиварски комуналец ја скршил раката додека собирал смет. Повредата се слуќила при собирање на на смет. По  укажаната лекарска помош, работникот е поуѓтен на домашна нега.

Извор: http://gostivarpress.mk/povreden-rabotnik-na-komunalets/

Visits: 96

Posted in Несреќи при работа.