КАВДАРЧАНЕЦ ТЕШКО ПОВРЕДЕН ПРИ УПРАВУВАЊЕ РАБОТНА МАШИНА

15.02.2017, 14:46

КАВДАРЧАНЕЦ ТЕШКО ПОВРЕДЕН ПРИ УПРАВУВАЊЕ РАБОТНА МАШИНА

Работник од Кавадарци е тешко повреден вчера кога при управување работна машина удрил во електро-печка, соопшти МВР.

Работникот Т.М. (49) бил донесен во Јавната здравствена установа Кавадарци, но поради серизоноста на повредите бил препратен во Клинички центар Скопје.

Извор: http://www.vest.mk/?ItemID=9B5147A703BB6F4D852E56041711BAFB

Views: 88

Posted in Несреќи при работа.