РИСТО ЏУНОВ

Краток филм за Ристо Џунов – по повод постхумно доделување на наградата за животно дело на полето на БЗР.
Македонското здружение за заштита при работа, од 2011 година ја доделува оваа награда за животно дело како признание на луѓето кои оставиле трага на патот по кој чекориме, за нивната несебична заложба да се изгради подобар работен свет.

Views: 204

Posted in Видео, Новости.