Загина градежен работник

Загина градежен работник

Шеесетгодишниот А.Г. од кочанското село Горни Подлог, кој бил качен на скеле во хала-луштара која се наоѓа во кругот на фирмата „Мак-Прогрес“ во Виница, паднал од платформа висока околу 3 метри. Поради сериозноста на повредите тој бил пренесен на скопските клиники каде починал.

Извор: http://plusinfo.mk/vest/112578/zagina-gradezen-rabotnik

Views: 85

Posted in Несреќи при работа.