Мртов маж пронајден во шахта

Во кругот на живинарска фарма „Белимбегово“, вчера Н.С. го пронашол неговиот чичко Д.С. (57) од населба Илинден паднат во шахта и починат.

Тој бил вработен како чувар на објектот.

Полицијата презема мерки за целосно расчистување на случајот.

Извор: http://tocka.com.mk/vesti/234107/mrtov-maz-pronajden-vo-sahta

Views: 74

Posted in Несреќи при работа.