Истоварал жито, паднал и починал

Бизарна несреќа во Македонија, истоварал жито, паднал и починал. Полицијата денеска информира дека во 15 часот и 15 минути во Прилеп, во фабриката „Жито“-Прилеп, при истовар на жито од товарно моторно возило, на 45-годишниот М.И. од Прилеп кој бил сезонски работник, му се слошило.
Тој паднал од приколката, а врз него паднала и вреќа со жито, по што починал на лице место.
Полицијата извршила увид.

Views: 164

Posted in Несреќи при работа.