Бизарна несреќа во Македонија: Дробилка му ги отсекла двете нозе

Несреќен случај во кој жител на селото Грешница е тешко поведен бил пријавен вчера попладнето на полициска станица.
Според информациите од полицијата, додека К.А. во селото Вранештица изведувал земјоделски работи на нива со дробилка, му биле отсечени двете нозе од кои едната цела, а другата до половина.

Лицето било пренесено во Медицинскиот центар во Кичево, каде е во контактибина состојба и задржано на лекување.

Извор: http://www.press24.mk/bizarna-nesrekja-vo-makedonija-drobilka-mu-gi-otsekla-dvete-noze

Views: 62

Posted in Несреќи при работа.