ЗДРУЖЕНИЕТО ЗА БЕЗБЕДНОСТ ПРИ РАБОТА „28 АПРИЛ” ОСТВАРИ СРЕДБА СО ПРЕТСТАВНИЦИ НА ILO

Во организација на МЗЗПР, Здружението за безбедност при работа „28 април” оствари средба со координаторот на CIS центрите во ILO, господинот Клод Лоизеле и експертот по инспекција на трудот во ILO, господинот Жоаким Пинтадо Нуњес. Средбата со претставниците на ILO се одржа во просториите на МЗЗПР.

Views: 62

Posted in Новости.