Повреден полицаец

ВМРО-ДПМНЕ вчера во знак на протест поради притворените пратеници ја блокираше еден час границата, при што дошло до туркање и инцидент со полицијата. Приведен е еден демонстрант, а еден полицаец бил повреден.

Инцидент на преминот Tабановце, на македонскиот дел од границата. ВМРО-ДПМНЕ вчера во знак на протест поради притворените пратеници ја блокираше еден час границата, при што дошло до туркање и инцидент со полицијата. Приведен е еден демонстрант, а еден полицаец бил повреден.

 

Views: 85

Posted in Несреќи при работа.