ЗАШТИТЕТЕ СЕ ОД СОНЦЕТО

Заштитете ја кожата од штетното сончево ултравиолетово зрачење додека работите. Следете ги петте едноставни чекори како би биле сигурни дека ќе уживате во времето без да си го загрозите здравјето.

Проверката на знаците од канцер на кожата е едноставна како А, Б, В, (и Г). Доколку знаете како нормално изгледа вашата кожа, тогаш лесно ќе ги препознаете

ПОВЕЌЕ на линкот долу:

web ЗАШТИТЕТЕТ СЕ ОД СОНЦЕТО

Hits: 303

Posted in IOSH, Публикации.