Повреден полициски службеник за време на должност

Полициски службеник од полициско одделение Петровец, вчера околу 23:10 часот, бил нападнат при интервенција за физички напад. М.С.(43) од Скопје, кој бил под дејство на алкохол физички ги нападнал неговиот брат и снаа, а при обид на полицискиот службеник да интервенира М.С. го нападнал удирајќи го со глава во пределот на носот.

Извор: http://sitel.com.mk/povreden-policiski-sluzhbenik-za-vreme-na-dolzhnost

Visits: 99

Posted in Несреќи при работа.