Повреден полицаец, додека отстранувал камера за државен надзор

Повреден полицаец, додека отстранувал камера за државен надзор

Вчера во 08,50 часот кај мостот на реката „Черава“, униформиран полициски службеник при обид да ја извади камерата за надзор на државната граница, која претходно била поставена, паднал и се здобил со повреди на десната нога. Истиот со возило на Итна медицисна помош бил префрлен во комлекс клиники „Мајка Тереза“

Извор: http://forward.daily.mk/auto/povreden-policaec-dodeka-otstranuval-kamera-drzhaven-nadzor

Views: 94

Posted in Несреќи при работа.