Видувања на експерти за одржаните регионални работилници

Годинава што веќе изминува, во насока на продлабочување на регионалната соработка за унапредување на безбедност и здравје при работа, реализираме 5 работилници. Работилниците беа посетени од над 200 претставници од граѓански, медиумски организации и Државни институции.
Предавачи беа екперти за безбедност и здравје при работа од земјата каде се одржуваа, како и експерти за: ПР/Медиа и лобирање и застапување. Присутни беа и претставници од European Agency for Safety and Health at Work (EU-OSHA) и IOSH.
Во продолжение, проследете ги нивните впечатоци:

 

Views: 96

Posted in Видео, Новости.