Пожарот во Дебар Маало изгаснат, повреден пожарникар

Еден пожарникар е повреден при гаснењето на пожарот во стан на улицата „Орце Николов“ во Дебар Маало.

 

Hits: 106

Posted in Несреќи при работа.