Несреќа на подготовките за “Пивофест”

Работник се здоби со тешки телесни повреди откако падна од голема висина, при монтирањето на штандовите за претстојната манифестација “Пивофест”.

Според информациите од очевидци, работникот бил при свест до доаѓањето на Брзата медицинска помош. Поради сериозноста на повредата тој веднаш бил пренесен во градската болница во Прилеп.

ИЗВОР: https://markukule.mk/

Hits: 110

Posted in Несреќи при работа.