Повреден работник во каменолом во Гостивар

Во каменолом на приватна гостиварска фирма, лоциран покрај магистралниот пат Гостивар-Кичево, во месноста „Речанска краста“, 55-годишниот Б.Б. од Речане, вработен во фирмата, работејќи на дробилка се повредил.

Повреден работник во каменолом во Гостивар

Visits: 108

Posted in Несреќи при работа.