Повреден работник кој работел на санација на канализација во Св. Николе

На 31.10.2018 година околу 14.00 часот на улица ,,Вера Циривири“ во Свети Николе, при санација на канализациона мрежа, работникот С.Г.(63) од Свети Николе во Јавното комунално претпријатие „Комуналец“  се здобил со повреди. Увид на местото на настанот извршиле полициски службеници од Полициската станица Свети Николе, а за настанот биле запознаени Јавен обвинител и Државниот трудов инспектор во Свети Николе.

Кликни тука за повеќе: Повреден работник кој работел на санација на канализација во Св. Николе | opserver.mk

Views: 115

Posted in Несреќи при работа.