Одбележување на Европска недела за безбедност и здравје при работа

Од 22-26 октомври со низа настани, Македонското здружение за заштита при работа, како фокал поинт на Европската агенција за безбедност и здравје при работа ја одбележа Европската недела за безбедност и здравје при работа.

 

Повеќе детали во прилог:

Извештај за Европска недела за безбедност и здравје при работа

Views: 156

Posted in Новости.