Меѓународна Организација на Трудот одбележува 100 години постоење

2019 година е година во која Меѓународната организација на трудот одбележува 100 години од постоењето.
На линкот подолу имате пристап до нивната страна каде што можете да добиете повеќе информации за овој јубилеј.

www.ilo.org/100

Views: 208

Posted in ILO, Новости.