Повреден работник во фабрика за мебел

Вчера околу 16 часот, пријавено е дека 28-годишниот гостиварец Н.Н. се повредил работејќи на циркулар во фабрика за мебел во гостиварска Горна Бањица.

Сечејќи со машината, тој ги повредил прстите од десната рака и пренесен е во клинички центар во Скопје.

Извршен е увид и се работи на целосно расчистување на случајот.

Повреден работник во фабрика за мебел

Visits: 136

Posted in Несреќи при работа.