Скопјанец се самоповредил во СВР Куманово, повреден и инспекторот кој му помогнал

Скопјанец со иницијали С.С. вчера при разговор во просториите на Секторот за внатрешни работи Куманово со стаклен предмет започнал да се самоповредува.

Како што информираат од кумановската полиција, при обид да му помогне со исеченици се здобил и иснпектор на СВР Куманово.

ИЗВОР: https://kumanovskimuabeti.mk/skopjanec-se-samopovredil-vo-svr-kumanovo-povreden-i-inspektorot-koj-mu-pomognal1/

Visits: 119

Posted in Несреќи при работа.