Информација- Одбележување на 28 Април, Светски ден за БЗР

Почитувани,

Традиционално и оваа година Македонското здружение за заштита при работа ќе го одбележи 28 април, Светскиот ден за безбедност и здравје при работа.

Покрај објавување на годишен извештај за несреќи при работа, во чест на загинатите работници ќе бидат засадени дрвца во паркот во населба Лисиче.

Ги покануваме сите кои сакаат да бидат дел од оваа иницијатива, да се приклучат и на достоинствен начин го одбележиме овој ден.

 

 

Повеќе информации во прилог:

Покана за одбележување на 28 април- Светски ден за БЗР

Views: 229

Posted in Новости.