Тешко повреден тракторист

Тешко повреден тракторист

На 26.07.2019 во 12:00 часот од oпшта болница Дебар било пријавено дека е примен Б. С. (47) од Дебар со повреди здобиени при паѓање од трактор во с. Кривци.

Од страна на лекар му се констатирани  тешки телесни повреди и се работи на расчистување на случајот.

Views: 143

Posted in Несреќи при работа.