Соопштение за објавен прилог на Алфа Тв

Македонското здружение за заштита на работа ве информира дека на ден 01. 11 2019 достави допис до Алфа Тв во врска со објавен прилог поврзан со несреќи при работа.

ДОПИС

*Дописот е испратен до Алфа Тв, Државен инспектората за труд и архива на МЗЗПР.

Views: 138

Posted in Новости.