ПРОМОВИРАМЕ ДОБРА ПРАКСА И ИСКУСТВА ОД КОРИСТЕЊЕ НА ГРАНТОВА ШЕМА #5

Во ова издание ви ги презентираме резултатите од завршената имплементација на две суб-грантирани акции, во имплементација
на:
• Здружението на судска
администрација – ЗСА и
• Асоцијацијата на Хотели,
Ресторани, Кафетерии и
Автокампови – ХОТАМ.

билтен проект 5

 

Visits: 166

Posted in Новости, Почетна, Публикации.