ИЗВЕСТУВАЊЕ

Почитувани пријатели и партнери,

Ве известуваме дека поради новонастанатата состојба во врска со Корона Covid-19 вирусот, а почитувајќи ги препораките и мерките од Владата, Македонското здружение за заштита при работа, во догледно време ќе ги помести сите закажани настани и активности во врска со започнатите проекти, како и обуките кои беа планирани.

Следбено на понатамошниот развој на настаните, распоредот на спроведување на предвидените активности, дополнително ќе биде искомунициран.

Ве молиме почитувајте ги и Вие препораките и инструкциите од  Министерство за здравство 

https://www.facebook.com/zdravstvomk/

Здравјето и безбедноста на сите е наш основен приоритет.

Со почит,
Македонско здружение за заштита при работа

Views: 112

Posted in Новости.