Обраќање на г-дин. Милан Петковски во врска со пандемијата на Ковид 19 вирус.

Стручните лица се должни со своето знаење превентивно да делуваат во спречување на ширењето на Корона Ковид19 вирус во сите стопански и услужни гранки.

Visits: 237

Posted in Видео, Новости.