ДЕБАТА 2: КОВИД 19 – ПРАВИЛНИК НА ЛИСТА НА ПРОФЕСИОНАЛНИ БОЛЕСТИ

Одржана втора дебата помеѓу претседателот на МЗЗПР – Милан Петковски и стручни авторитети од областа на медицината, трудовото право и граѓанскиот сектор на тема: Правилник листа на професионални болести Сл.весник бр. 118 од 07 мај 2020. Учествуваа г-дин Ангел Димитров – претседател на Организација на работодавачи на Македонија, проф. д-р Елисавета Стикова, проф. д-р Лазар Јовевски и Благоја Ралповски – претседател на Конфедерацијата на слободни синдикати.

Views: 291

Posted in Видео, Новости.