Европска Комисија го објави извештајот за 2020 година

Европската комисија вчера го објави извештајот за напредокот на Македонија на патот кон ЕУ. Повеќе информации поврзани со безбедноста и здравјето при работа се содржани во поглавјето 19- Социјална политика и вработување.

Извештајот може да го превземете на следниов линк:

north_macedonia_report_2020

 

Views: 178

Posted in Новости.