Повреден работник во РЕК „Суводол“

На 27.11.2020 во Полициско одделение Новаци , пријавено е дека во Клиничка болница Битола пренесено е повредено лице А.Р. (33) од Битола .Имено А.Р., според пријавеното додека бил на работа во РЕК рудник “Суводол се здобил со повреди. Се преземаат мерки за расчистување на настанот.

ИЗВОР

Visits: 49

Posted in Несреќи при работа.