Повреден работник пренесен во Гостиварската Болница

Изведувајќи градежни работи се повредил 41 годишен работник. Истиот е пренесен во Гостиварската болница на укажување помош.

ЛИНК

Visits: 16

Posted in Несреќи при работа.