Повреден работник во ЕСМ ХЕЦ подружница Равен

На 29.10.2021 во 15,00 часот пријавено е дека во с.Равен поточно во објектот на ЕСМ ХЕЦ подружница Равен С.Н.(41) од Гостивар се здобил со повреди додека извршувал работни активности.

ЛИНК

Views: 17

Posted in Несреќи при работа.