СИГУРНА РАБОТА ЕПИЗОДА 05 – МЕДИУМИ

Законот за безбедност и здравје при работа низ призма на новинарите. Во какви услови работат македонските медиумски работници, какви права ужива седмата сила. Колку е безбедна кога известува за пожари, поплави или воени конфликти. 70 % од новинарите во македонија не се осигурени во случај на повреда.

Views: 43

Posted in Видео, Новости, Прес / Медиа.