Гостување на Петар Наумовски во утринска програма на Сител ТВ

Високите температури – предизвик за вработените во градежниот сектор. Дали се почитуваат препораките за работа на отворено, кои мерки треба да се преземат и кои се механизмите за заштита на работниците.

Visits: 133

Posted in Новости, Прес / Медиа.