Работник почина во болница откако тешко се повреди на градежен обејкт во Скопје

Работник ангажиран на градежен објект на улицата „Пиринска“ во Скопје вчера попладне се здобил со тешки повреди. Бил пренсен во Градската општа болница „Св.Наум Охридски“, каде починал

ЛИНК

Views: 32

Posted in Несреќи при работа.