Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Работилница на тема Основни поими на ергономијата и нејзината улога во безбедноста и здравјето на работниците

29/05/2018 @ 09:30 - 16:30

4.570Денари

Со цел присутните да се стекнат со подетални и поспецифични познавања и методологии кои ергономијата ги нуди, Машински Факултет-Скопје и Македонското здружение за заштита при работа на 29 мај вторник 2018 година со почеток во 09:30 часот, во просториите на МФС, новата зграда за атести, училница K3-9, спрат 3, организира работилница на тема: „Основни поими на ергономијата и нејзината улога во безбедноста и здравјето на работниците‘‘ согласно годишната програмата за стручно усовршување од областа на безбедноста и здравјето при работа.

Целта на работилницата е стекнување со особено важни познавања од областа на ергономијата кои се во насока на зголемување на на безбедноста и здравјето при работа, како и зголемување на капацитетите на правните субјекти во областа на БЗР.

Views: 59

Details

Date:
29/05/2018
Time:
09:30 - 16:30
Cost:
4.570Денари

Organizers

МЗЗПР
Машински факултет – Скопје

Venue

Машински Факултет – Скопје
Faculty of Mechanical Engineering
Skopje, 1000 Macedonia
+ Google Map
View Venue Website