Loading Events

Past Events › ОБУКА

Events Search and Views Navigation

Event Views Navigation

June 2017

Семинар: Анализа на стресогените фактори поврзани со работата

28/06/2017 @ 10:00 - 16:00
Стопанска комора на Македонија, Стопанска комора на Македонија, сала 4 на 5-ти кат
Скопје, 1000 Macedonia
+ Google Map

Еднодневен семинар: АНАЛИЗА НА СТРЕСОГЕНИТЕ ФАКТОРИ ПОВРЗАНИ СО РАБОТАТА И СИНДРОМОТ НА СОГОРУВАЊЕ И ПЛАНИРАЊЕ И ИМПЛЕМЕНТАЦИЈА НА ОРГАНИЗАЦИСКИ ИНТЕРВЕНЦИИ 28 јуни 2017 година 10:00 – 16:00 часот Стопанска комора на Македонија, сала 4 на 5-ти кат Резултатите на досегашните светски и домашни студии укажуваат дека проблемот со психосоцијалните штетности кај работниците е присутен во различни земји, упатувајќи на глобалните димензии на ова прашање и на неговите автохтони, национални карактеристики. Појавата на синдромот на согорување е евидентна и во Република Македонија.…

Find out more »

February 2018

Нов пристап – нова филозофија за БЗР, профил на стручно лице за безбедност, лобирање и застапување

01/02/2018 @ 10:00 - 02/02/2018 @ 16:00
hotel Skardus, POPOVA SAPKA
TETOVO, Macedonia
+ Google Map

Согласно доделеното одобрение за спроведување на обуки за стручно усовршување на стручни лица за безбедност при работа со број 08-3608/34 од 15.09.2015 година од страна на Министерството за труд и социјална политика, Македонското здружение за заштита при работа, Македонски ILO/CIS Колаборативен центар, организира обука на тема: Нов пристап – нова филозофија за БЗР, профил на стручно лице за безбедност, лобирање и застапување. Обуката е составена од два дела: теоретски и практичен дел ( вежба ). Целта на оваа обука е…

Find out more »

March 2018

Обука: Нов пристап – нова филозофија за БЗР, профил на стручно лице за безбедност, лобирање и застапување.

12/03/2018 @ 08:00 - 17:00

Почитувани, Согласно доделеното одобрение за спроведување на обуки за стручно усовршување на стручни лица за безбедност при работа со број 08-3608/34 од 15.09.2015 година од страна на Министерството за труд и социјална политика, Македонското здружение за заштита при работа, Македонски ILO/CIS Колаборативен центар, продолжуваме со одржување на oбука по региони на тема: - Нов пристап – нова филозофија за БЗР, профил на стручно лице за безбедност, лобирање и застапување. Обуката е составена од два дела: теоретски и практичен дел ( вежба…

Find out more »

October 2018

Повик за учество на обука за Закон за БЗР и улогата на синдикалните претставници

05/10/2018

Почитувани,   Македонското здружение за заштита при работа, при реализација на проектот "Подобрување на вклученоста и влијанието на граѓанското општество во јавните политики за безбедност и здравје при работа и при донесувањето одлуки како подршка на државата во процесите на пристапување кон ЕУ" - EuropeAid / 155322 / DD / ACT / MK, објавува повик за учество на обука за Законот за безбедност и здравје при работа и улогата на синдикалните претставници. На повикот регистрираните синдикални организации кои делуваат во…

Find out more »
+ Export Events