Повреден вработен во АРМ во касарната „Еребино“

Вчера во 14,00 часот во полициската станица Тетово било пријавено дека во воениот објект касарна „Еребино“, околу 11,00 часот 59- годишниот И.А од Гостивар, вработен во АРМ, одговорен на одделот за уништување на муниција и […]

повеќе