ПОВРЕДЕН тетовски пожарникар! За 12 часа имале десетина интервенции

Еден пожарникар е полесно повреден со изгореница на рака во текот на вчерашните зголемен број на интервенции на тетовската пожарна. Во десетината интервенции тетовските пожарникари гаснеа пожари во семејни куќи, оџаци и запалени контејнери. – Во текот […]

повеќе