Градежник тешко повреден по пад од објект во изградба

Жител од скопското село Кондово бил тешко повреден откако паднал од објект во изградба, вчера во Гостивар. Според полицијата, несреќата се случила околу 12 часот, на улицата Бранко Станоевиќ во Гостивар, во објкет сопственост на […]

повеќе