Новости

Несреќи


Видео БЗР

ВИДЕО КЛИПОВИ БЗР
  • Mладите и БЗР- работа во кафулеMладите и БЗР- работа во кафуле
    https://youtu.be/33O0EWv_QDY Голем дел од младите работат во кафулиња, соочувајќи се со секојдневни ризици за кои не се свесни за последиците. Ова видео е направено токму да се подигне свеста кај младите ...
  • Замор на работно местоЗамор на работно место
    Чувството на умор или поспаност по продолжениот ментален или физички напор на работа е вообичаена појава. Заморот е сепак повеќе од само да се чувствувате уморни. Замор е акутна и / ...

Архива

Views: 232336