ЗАЧЛЕНИ СЕ

ЧЛЕНСТВО ЗА ФИЗИЧКИ ЛИЦА

Kако член на МЗЗПР ќе ги имате следниве поволности:

 • информации за обуки органиизирани од МЗЗПР
 • бесплатна обука организирана од МЗЗПР
 • попуст за котизација за семинари и останати настани организирани од МЗЗПР (при уплата од страна на физичко лице)
 • користење на ресурси на МЗЗПР
 • предност во деловна соработка за потребите на МЗЗПР
 • Годишна членарина: 500 ден.

ЧЕКОРИ ЗА СТАНУВАЊЕ ЧЛЕН

1. Плаќање на годишната членарина. Пример за пополнување на уплатницата може да погледнете подоле.
2. Пополнување на апликацијата за членство која може да ја преземете на следниов ЛИНК
3. Праќање на апликацијата на kontakt@mzzpr.org.mk

ЧЛЕНСТВО ЗА ПРАВНИ ЛИЦА

Оваа категорија содржи три типа на членство:

1. Веб членство и полноправно членство во МЗЗПР што вклучува:

 • Банер од Вашата компанија на нашата веб страна
 • Присуство на обука на едно лице од организацијата, без надомест, според годишната програма за обуки на МЗЗПР
 • Попуст за котизација за семинари и останати настани организирани од МЗЗПР
 • Користење на библиотека на МЗЗПР
 • Предност во деловна соработка за потребите на МЗЗПР
 • Ваша реклама (банер лого) на 1 видео од снимени серијали од областа на безбедноста и здравјето при работа.
 • Годишна членарина : 24.000 ден.

2. Веб членство и полноправно членство во МЗЗПР што вклучува:

 • банер од Вашата компанија на нашата веб страна
 • бесплатна обука организирана од МЗЗПР
 • попуст за котизација за семинари и останати настани организирани од МЗЗПР
 • користење на библиотека на МЗЗПР
 • предност во деловна соработка за потребите на МЗЗПР
 • Годишна членарина : 12.000 ден.

3. Веб членство и полноправно членство во МЗЗПР што вклучува:

 • бесплатни обуки организирани од МЗЗПР
 • попуст за котизација за семинари и останати настани организирани од МЗЗПР
 • користење на библиотеката на МЗЗПР
 • предност во деловна соработка за потребите на МЗЗПР
 • Годишна членарина : 6.000 ден.

ЧЕКОРИ ЗА СТАНУВАЊЕ ЧЛЕН

1. Плаќање на годишната членарина. Пример за пополнување на уплатницата може да погледнете подоле.

2. Пополнување на апликацијата за членство која може да ја преземете на следниов ЧЛЕНСТВО ПРАВНИ ЛИЦА.
3. Праќање на апликацијата на kontakt@mzzpr.org.mk
4. Откако вашето членство ќе биде потврдено вие ќе добиете е-меил сo потврда за членство. Со тоа станувате член на МЗЗПР.

Views: 2071