Оглас за ангажирање на Консултант – експерт

Почитувани,

Македонското здружение за заштита при работа во рамките на проектот “Зголемување на капацитетите и зајакнување на улогата на регионалните граѓански организации за подобрување на работните услови и дијалог со Државните Институции”, кој е дел од регионалната компонента Граѓанско општество и медиумите ПРОГРАМА 2014-2015 и поддршка на регионалните тематски мрежи на граѓански организации со број 2015/370-380  финансиран од Европска Комисија  објавува:

Оглас за ангажирање на Консултант – експерт

Процедура за аплицирање и потребни критериуми за бараната позиција:

– доставување на потребните документи: назначени во ToR.

– Заинтересираните кандидати да достават уредно пополнетата документација (биографија и доказ за потврда на бараните вештини и квалификации во ToR и финансиска понуда) треба да ја испратат на: kontakt@mzzpr.org.mk  или во просториите на Македонското здружение за заштита при работа најдоцна до 16:00 часот 07.03.2016 (понеделник).

Ненавремена, нецелосна и некомплетна документација нема да биде разгледана.

Само кандидатите кои ќе влезат во потесен избор ќе бидат контактирани за понатамошна процедура за избор на кандидат.

Со почит,
Македонско здружение за заштита при работа

Views: 105

Posted in Новости, Огласи.