Oглас за ангажирање на 1 (едно) лице за работна позиција

Почитувани,

Македонското здружение за заштита при работа во рамките на проектот “Зголемување на капацитетите и зајакнување на улогата на регионалните граѓански организации за подобрување на работните услови и дијалог со Државните Институции”, кој е дел од регионалната компонента Граѓанско општество и медиумите ПРОГРАМА 2014-2015 и поддршка на регионалните тематски мрежи на граѓански организации со број 2015/370-380 финансиран од Европска Комисија  објавува:

Oглас за ангажирање на 1 (едно) лице за работна позиција Финансиски администратор

Заинтересираните кандидати треба да достават писмо за изразување на интерес и кратка биографија најдоцна до 01/07/2016 на e-mail: kontakt@mzzpr.org.mk

Само апликациите кои ќе влезат во потесен круг ќе бидат контактирани.

Ненавремена, нецелосна, некомплетна пријава и документација нема да биде разгледана.

Со почит,

Македонско здружение за заштита при работа

Visits: 92

Posted in Новости, Огласи.