Повик за ангажирање на експерти

Повик за ангажирање на експерти

Македонското здружение за заштита при работа (МЗЗПР) има потреба од ангажирање на 2 домашни обучувачи, 1 ЕУ експерт и 1 Регионален експерт за потребите на проектот „Зголемување на капацитетите и зајакнување на улогата на регионалните граѓански организации за подобрување на работните услови и дијалог со државните институции“ со број на договор 2015/370-380, финансиран од Европската Комисија, преку грантовата шема EuropeAid/150147/DH/ACT/PRAREG.

Биографијата треба да биде во ЕУ формат. Уредно пополнетата документација треба да ја достават најдоцна до 30.06.2017 година до 16.00 часот.

Процедура за аплицирање и потребните критериуми се назначени во објавениот повик и описот на работни задачи.

ТОR EU CONSULTANT

ТОR Regional Expert

ТОR Domestic trainers for advocacy and lobbying

ТОR Domestic trainers for OSH

Views: 125

Posted in Новости, Огласи.