ПОВИК ЗА УЧЕСТВО НА РАБОТИЛНИЦА

ПОВИК ЗА УЧЕСТВО НА
РАБОТИЛНИЦА ЗA: ОСНОВИ ЗА БЕЗБЕДНОСТ И ЗДРАВЈЕ ПРИ РАБОТА, СТАНДАРДИ, УСЛОВИ ЗА РАБОТА, ЗАСТАПУВАЊЕ И ЛОБИРАЧКИ ВЕШТИНИ НА ПРЕТСТАВНИЦИТЕ НА ГРАЃАНСКИТЕ И МЕДИУМСКИТЕ ОРГАНИЗАЦИИ

ПРОЕКТ: „ЗГОЛЕМУВАЊЕ НА КАПАЦИТЕТИТЕ И ЗАЈАКНУВАЊЕ НА УЛОГАТА НА РЕГИОНАЛНИТЕ ГРАЃАНСКИ ОРГАНИЗАЦИИ ЗА ПОДОБРУВАЊЕ НА РАБОТНИТЕ УСЛОВИ И ДИЈАЛОГ СО ДРЖАВНИТЕ ИНСТИТУЦИИ”

Почитувани,
Ни претставува задоволство да го најавиме повикот за учество на работилницa за основи за безбедност и здравје при работа, стандарди, услови за работа, застапување и лобирачки вештини на претставниците на граѓанските и медиумските организации. Работилницaта ќе биде спроведуванa од страна на квалификувани домашни обучувачи и експерти од Европа и ќе бидат насочени кон подобрување на знаењето на претставниците на Граѓанските организации за развивање на стратегија за комуникација, комуникациски алатки и техники со медиумските организации во насока на подигнување на јавната свест за подобрување на работните услови.
Обуката ќе се одржи во Охрид, во периодот од 12-14 Септември 2017.

Покана за работилница

Пријава за учество на тренинг

Views: 132

Posted in Новости, Огласи.